Mandy Freling neemt bij Limburgia het stokje over van Marije van Schothorst.
Mandy Freling neemt bij Limburgia het stokje over van Marije van Schothorst. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Limburgia Barneveld in andere handen

29 april 2021 om 17:28 Zakelijk

BARNEVELD Vanaf maandag 3 mei neemt Mandy Freling het stokje over van Marije van Schothorst, die na acht jaar afscheid neemt van Limburgia Barneveld. Verder verandert er weinig. Bij Limburgia kunt u als vanouds terecht voor overheerlijke vlaaien, taarten, gebak en andere feestelijke zoetigheden.

Marije: ,,Ik heb met veel plezier de zaak gerund. Limburgia is hier zeker al twintig jaar gevestigd. Dat zegt veel over de waardering die onze vele klanten voor het aanbod hebben. Ik wil iedereen daarom hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat ik kreeg. Zelf kies ik voor een andere weg. Wat de toekomst brengt weet ik nog niet, daar neem ik nu eerst de tijd voor. En mijn opvolgster Mandy is supergemotiveerd, dus ik heb er alle vertrouwen in dat Limburgia blijft zoals het is.”

KANS Mandy Freling over haar nieuwe uitdaging: ,,Eigenlijk is het contact met Marije en Limburgia bij toeval ontstaan. Viavia hoorde ik dat Limburgia Barneveld een overnamekandidaat zocht. En zelf was ik al van plan om ‘iets’ voor mezelf te beginnen. Bijvoorbeeld een lunchroom of een andere zaak in de horeca. Maar toen ik deze kans voorbij zag komen ging het snel. Ik was direct enthousiast en we kwamen snel tot een overeenkomst.”

CONTACT Voor Mandy, woonachtig in Veenendaal, komt dus een droom uit, benadrukt ze: ,,Ik werk zelf al lang in de horeca, de laatste vijf jaar in een cafetaria. Het contact met de mensen, daar geniet ik van. Limburgia sluit helemaal aan bij die opvatting. Limburgia is een keten die sterk is in lekkere vlaaien, taarten of gebak. Mensen willen wat vieren, en daar help ik ze graag bij.”

KAATJE Mandy gaat op de vertrouwde voet verder, waar Marije de basis voor heeft gelegd. Toch wil ze op termijn wel haar eigen touch aan de zaak geven: ,,Ik ben van plan om bonbons, tosti’s en uitsmijters aan het assortiment toe te voegen. Verder hoop ik de liefhebbers van advocaat blij te maken. Door de goede contacten die ik heb met Landwinkel de Eekhoeve in Veenendaal lanceer ik binnenkort het Barnevelds Kaatje, gebaseerd op het succesvolle Veens Kaatje, gemaakt van verse scharreleieren. En er komt ook een ‘chocokaatje’ in de winkel. Genoeg uitdagingen dus. Ik kijk uit naar een mooie tijd bij Limburgia Barneveld.”

Limburgia Barneveld. Erkensgang 8 in Barneveld. T: 0342- 418530. www.limburgiavlaai.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie