Gerco (links) en Jacco Looijen zijn trots op wat ze in 12,5 jaar hebben opgebouwd.
Gerco (links) en Jacco Looijen zijn trots op wat ze in 12,5 jaar hebben opgebouwd. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Looijen Stukadoors bestaat 12,5 jaar

24 december 2020 om 07:12 Zakelijk

BARNEVELD Looijen Stukadoors bestaat per 1 december 12,5 jaar en daar zijn de eigenaren en broers Jacco en Gerko Looijen maar wat trots op. Beide stukadoors hebben in die periode heel wat wand- en plafondafwerkingen afgeleverd, maar ook een trouwe klantenkring opgebouwd.

Jacco: ,,We zijn ooit begonnen bij Gebr. van de Bovenkamp in Barneveld waar we de kans kregen het vak te leren en ons verder te bekwamen. Daar zijn we dit bedrijf nog steeds erg dankbaar voor. ” En daar raakt Jacco precies de juiste snaar. Stukadoorswerk is een vak, een ambacht. Het is een kunst om wanden en plafonds strak en egaal af te leveren, maar beide broers hebben er plezier in. En dat zie je terug. Looijen Stukadoors zorgt voor professioneel stucwerk.

MOGELIJKHEDEN Tegenwoordig gaat stucwerk verder dan alleen mooi afgewerkte wanden en plafonds, benadrukt Gerko: ,,Met stucwerk kun je bijvoorbeeld ook aanrechtbladen of vensterbanken netjes en strak afwerken. Of neem betonlook stucwerk. Als je geen badkamertegels in een natte ruimte als de badkamer wil dan is betonlook stuc een prima alternatief. Maar betonlook als wandafwerking in andere ruimtes kan ook. De mogelijkheden zijn groot. Afhankelijk van het soort project werken we zowel machinaal als handmatig.”

CONTACTEN In de afgelopen 12,5 jaar zijn Jacco en Gerko al bij heel wat klanten, particulieren en bedrijven, ‘over de vloer’ geweest: ,,Je komt veel in contact met mensen, en dat is een van de leuke aspecten van ons werk. Vaak zijn wij de eerste specialist die bij een klant aan de slag gaat. Tijdens de opbouw leggen wij eigenlijk de basis voor de rest van het project bij een klant.”

OPLOSSINGEN Jacco en Gerko merken dat mensen juist nu in deze crisistijd thuis aan de slag gaan om de woning op te knappen, maar dat ze ook tegen de huidige coronamaatregelen aanlopen. Jacco: ,,Wij komen in principe altijd eerst even bij u kijken om de wensen door te nemen, maar hebben daar een oplossing voor gevonden. We vragen of u meerdere foto’s, uit diverse invalshoeken, naar ons kan opsturen. En pak de telefoon om uw vraag/wens door te geven. Dan geven wij daarna een vrijblijvende prijsopgave door, en stemmen uw wensen samen af. Vraag bij ons gerust naar de vele opties.”
Jacco en Gerko wensen tot slot alle ondernemers die geraakt zijn door de coronamaatregelen veel sterkte toe.

Looijen Stukadoors. Orlofflaan 64 in Barneveld.
T (Jacco): 06-55324260.
T; (Gerko): 06-54757470.
I: www.looijen-stukadoors.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie