Nico van Koesveld en Hajo de Vries gaan met Financieringbedrijven.nl ondernemers aan scherpe offertes helpen.
Nico van Koesveld en Hajo de Vries gaan met Financieringbedrijven.nl ondernemers aan scherpe offertes helpen. Pauw Media
Advertorial

Van Koesveld lanceert financieringbedrijven.nl

2 juli 2020 om 12:41 Zakelijk

BARNEVELD Met veertig geldverstrekkers tegelijk in zee gaan als je een bedrijfsfinanciering nodig hebt. Financieringbedrijven.nl is het nieuwe vlaggenschip van de Barneveldse ondernemer Nico van Koesveld en zijn partner Hajo de Vries, oud ING bankdirecteur.

,,Als een ondernemer geld nodig heeft, is de gang naar zijn huisbank een logische, maar daar kleven nogal wat nadelen aan”, aldus Nico van Koesveld. ,,Vaak kom je in een wat langer traject terecht. Krijg je vervolgens de financiering niet rond, dan ga je terug naar je accountant en doe je de aanvraag opnieuw bij een andere geldverstrekker. Niet meer van deze tijd.”

VEERTIG GELDVERSTREKKERS Van Koesveld: ,,Net zoals wij als tussenpersonen kunnen navigeren in de software van alle hypotheekverstrekkers voor particulieren, kunnen we via Financieringbedrijven.nl nu hetzelfde doen met zakelijke geldverstrekkers. De vraag wordt bij 40 partijen tegelijk ingeschoten. Ze weten dat hun concullega's allemaal dezelfde vraag krijgen waardoor de concurrentiepositie van de ondernemer vele malen sterker is. Je huisbank weet dus ook dat hij een scherp aanbod zal moeten doen.”

OOK VERZEKERINGEN Uiteraard rekenen wij ook commissie, maar onderaan de streep is de ondernemer die zijn financiering via Financieringbedrijven.nl in de markt heeft uitgezet, een stuk sneller en vaak voordeliger uit. We hebben de focus op deze materie, dus een uitgebreid advies is bij ons standaard. Bovendien kunnen we met onze verzekeringstak slimme en voordelige lijntjes leggen. Wat verzekeringen betreft hebben we de keus uit ruim 20 verschillende aanbieders. Dat geeft altijd maatwerk, een ander resultaat dan de standaard polis van de huisbank.

Meer informatie via Financieringbedrijven.nl
Bezoekadres: De Spil 21a, Kootwijkerbroek
Telefoon: 0342 424 242 

advertentie
advertentie
advertentie