Robert Batenburg in zijn vernieuwde Bruna-winkel in Voorthuizen.
Robert Batenburg in zijn vernieuwde Bruna-winkel in Voorthuizen. Feike Klomp
Advertorial

Metamorfose voor Bruna Voorthuizen

2 juli 2020 om 12:38 Zakelijk

VOORTHUIZEN Bruna Voorthuizen is al jaren het vertrouwde adres voor boeken, cadeau- en kantoorartikelen, maar ook voor uw post- en bankzaken. De laatste weken heeft de winkel een metamorfose ondergaan. Bruna Voorthuizen heeft een frisse look en is ruimtelijker ingedeeld.

,,Er is de afgelopen tijd veel gebeurd. De winkel is grondig verbouwd en aangepast aan deze tijd. Vanwege de 1,5 meter maatregelen is het zo ingedeeld dat u veilig langs het aanbod kan lopen”, legt Robert Batenburg uit, die al sinds 2003 in de Bruna de scepter zwaait. Hij deelt graag nog wat meer nieuwtjes.

GELDMAAT Robert: ,,We hebben afscheid genomen van het ING-punt in de winkel. Gelukkig maakt deze ‘oranje’ hoek plaats voor een moderne geldautomaat van Geldmaat, zodat we de service kunnen blijven bieden die onze vele vaste klanten gewend zijn.”

Sterker, deze ‘neutrale’ automaat biedt meer mogelijkheden. Je kunt er zowel geld opnemen als geld storten. Daarnaast accepteert de automaat alle bankpassen. En dat is een grote stap voorwaarts. Robert: ,,Er is wel een kleine kanttekening. De service is weliswaar uitgebreid, maar we hebben geen bankfunctie. Voor specifieke bankzaken moet u zich tot uw eigen bank wenden.”

LEVERING Klanten moeten nog wel even geduld opbrengen, omdat de levering van de nieuwe geldautomaat door de coronacrisis op zich laat wachten: ,,Corona staat de uitrol ervan behoorlijk in de weg. Het duurt allemaal langer dan verwacht. De verwachting is augustus/september.”

LOOK AND FEEL Het afscheid van het ING-punt en de verwelkoming van Geldmaat is voor Robert ook aanleiding geweest de Bruna de nieuwste look and feel te geven: ,,Alle onderdelen als boeken, kinderboeken en hobby zien er overzichtelijk, uitnodigend en duidelijk uit. De nieuwe Bruna-formule is veel lichter dan de voorgaande. Met duidelijke signing wordt verwezen naar de assortimenten. Samen met het nieuwe led lichtplan worden de producten mooi uitgelicht. Trots zijn we op de kidshoek en de speelgoedafdeling, die flink is uitgebreid. Bij onze hobbyafdeling kunt u terecht voor merken als Sakura, Talens, Bruynzeel, Stabilo, Papicolor en Edding. Voor iedere hobbyist is er wel wat wils. Daarnaast blijft onze pasfotoservice onveranderd. Dat geldt ook voor de vertrouwde PostNL-service. Wij zijn klaar voor de toekomst.”

Bruna Voorthuizen, Van den Berglaan 2,0342-471770

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie