Ons Lagerhuys
Ons Lagerhuys Ons Lagerhuys

Vrouwennetwerk Bites & Business Veluwse Vallei op 28 maart in Garderen

15 maart 2024 om 15:28 Zakelijk Deel je nieuws

Het netwerkconcept Bites & Business, het netwerk voor ondernemende vrouwen, is op donderdag 28 maart te gast bij Ons Lagerhuys in Garderen. De opzet van de avond is simpel: eten, praten en elkaar verder helpen, zonder andere ‘verplichte nummers’.

 

Laagdrempelig

Bij de meeste netwerken heb je een grote groep ondernemers, een paar sprekers en de onderlinge gesprekken zijn op zo’n avond vaak kort. Bites & Business organiseert kleinschalige netwerkdiners, waardoor er meer mogelijkheid is tot langere gesprekken. Gewoon informeel een hele avond met een club gelijkgestemden eten en praten. Om werk gerelateerde zaken te bespreken en elkaar aan tips en contacten te helpen. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken. Gun jezelf een nuttige en smakelijke avond met vrouwen onder elkaar. Ontvangst 19:00 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.15 uur.

Kennismaken?

Voor een kennismaking met het netwerk Bites & Business Veluwse Vallei hoef je niet meteen lid te worden. Kom een keer als gast mee eten en ervaar of ons netwerk iets voor jou kan betekenen. Geef je op via de website www.bitesenbusiness.nl/agenda en scroll naar 28 maart. Coördinatoren Myra en Frances ontmoeten je graag. 

Bites & Business is een landelijk netwerk, dat opgesplitst in regio’s netwerkdiners organiseert voor vrouwelijke ondernemers. Wil je vooraf eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via veluwsevallei@bitesenbusiness.nl, of kijk op de website www.bitesenbusiness.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie