Friet en vis voor de bouwers: hoogste punt Het Voorthuis is bereikt

23 sep, 08:22 Wonen
Woningstichting Barneveld
Afbeelding

VOORTHUIZEN Bij de bouw van het nieuwe woonzorgcomplex Het Voorthuis, in de Voorthuizense nieuwbouwwijk Holzenbosch, werd donderdag het hoogste punt van het gebouw bereikt. Dat moment vierden de bouwers van aannemer Schoonderbeek. Ze werden door de initiatiefnemers getrakteerd op friet en vis.

Die initiatiefnemers zijn woonzorgcentrum Neboplus, Woningstichting Barneveld en kindercentrum Bzzzonder. Het is de bedoeling dat het nieuwe complex in de tweede helft van volgend jaar wordt opgeleverd. Er is in het pand ruimte voor zeventig woningen. Het gaat om 36 zorgwoningen, zes gekoppelde aanleunwoningen voor echtparen, 18 aanleunwoningen en er is ruimte voor een aparte woongroep met tien..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.