Meer dan 1100 belangstellenden voor 14 huurwoningen Bloemendal

21 sep, 12:14 Wonen
Gerwin van Luttikhuizen
De woningen die eerder op het grasveld aan de Churchillstraat stonden, staan inmiddels in de nieuwe woonwijk Bloemendal.
De woningen die eerder op het grasveld aan de Churchillstraat stonden, staan inmiddels in de nieuwe woonwijk Bloemendal.

BARNEVELD Voor Woningstichting Barneveld is het eens te meer duidelijk hoe groot momenteel de druk op de sociale huurmarkt van Barneveld is. 

Daarmee reageert de corporatie op de ,,overweldigende’’ belangstelling voor een project in nieuwbouwwijk Bloemendal: op 14 huurhuizen kwamen meer dan 1100 reacties binnen, zo werd recent duidelijk. ,,We hadden wel verwacht dat veel mensen zich zouden inschrijven, want de druk op de woningmarkt is hoog, maar dit was wel bovengemiddeld veel’’, zegt woordvoerder Désirée de Graauw. Het gaat om 14 v..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.