Afbeelding
NANETTE DE JONG FOTOGRAFIE
BVLD

Doordenken in details: de nieuwe keuken van Alfons van Loenen

Wonen BVLD

VOORTHUIZEN De vorige keuken - wit en functioneel - was acht jaar geleden nog opgeknapt en in prima staat, maar Alfons van Loenen uit Voorthuizen was toe aan iets nieuws. De nieuwe keuken moest vooral aansluiten op de sfeer en afwerking van de rest van de woning. Het resultaat: een prachtige, moderne keuken met een apart kookeiland. 

‘In dit huis ben ik altijd bezig met projecten. Dan een inbouwkast, dan stalen deuren. De keuken zie ik als een nieuw project, maar dan groter en intensiever. Ik zat er dan ook een beetje tegenaan te hikken’, zegt Alfons. 

STRAKKE UITSTRALING De nieuwe keuken voegt echt wat toe aan de woning aan de Händellaan. ‘Het totaalplaatje klopt nu beter, het huis is een natuurlijk en perfect geheel. Ik kijk graag naar de nieuwe keuken. Vooral de netheid en opgeruimdheid spreken me aan, naast de strakke uitstraling. Geen deurtjes meer die slecht sluiten, maar alles soft-close.’ 

ELK DETAIL KLOPT Op detailniveau is alles uitgedacht. Van een betonnen keukenblad in verstek gemaakt tot een apart nisje met maatwerkkastjes verwerkt in een vergroot raam. Tot in de finesses is die hoogstaande kwaliteit in terug te zien. ‘De kwaliteit die ik in mijn eigen werk leg als bedrijf in totaalonderhoud wilde ik ook hier zien.’

Geen deurtjes meer, maar alles soft-close

GENIETEN Alfons geniet volop van de nieuwe keuken. ‘Het is niet zo dat ik nu vaker kook. Net zo goed leg ik iets op de Green Egg of kies ik voor afhalen of buiten de deur eten. Maar ik ben er wel heel blij mee! Dat geldt ook voor de fijne samenwerking met Van Ginkel Keukens; het meedenken, de service alles klopt.’

Aangeboden door Van Ginkel Keukens 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie