In het bouwplan De Nieuwe Burght komen in totaal 26 woningen. bovenin in beeld de Lunterseweg.
In het bouwplan De Nieuwe Burght komen in totaal 26 woningen. bovenin in beeld de Lunterseweg. Gerwin van Luttikhuizen

Vier thema-avonden over de Barneveldse woningmarkt

1 september 2020 om 11:50 Wonen

BARNEVELD De gemeente Barneveld houdt in september vier thema-avonden, die informatie moeten opleveren die wordt gebruikt om het woonbeleid voor de komende jaren in de gemeente vorm te geven. Later dit jaar moet de woonvisie 2021-2025 worden opgeleverd. De eerste thema-avond vindt vanavond, dinsdag 1 september plaats.

De avond betreft de Barneveldse startersmarkt en de betaalbaarheid van woningen. Mensen die willen meepraten over de mogelijkheden voor starters en andere doelgroepen op de woningmarkt, waaronder kwetsbare jongeren en ‘spoedzoekers’, zijn welkom.

Donderdag 10 september vindt de tweede Barneveldse ‘woonavond’ plaats, die handelt over woningbouw. De derde thema-avond, over ouderen en doorstroming op de woningmarkt, zal op dinsdag 15 september plaatshebben. Het geheel wordt dinsdag 29 september afgesloten met een avond over ‘bestaande buurten en wijken. Alle thema-avonden vinden plaats in de raadszaal van de gemeente Barneveld, tussen 19.30 en 22.00 uur. 

Aanmelden voor de thema-avond van dinsdag 1 september is niet meer mogelijk. Voor de overige drie avonden kan dit via woonvisie@barneveld.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie