Geen extra verkeersmaatregelen op drukke Lunterseweg

17 juni 2021 om 23:28 Verkeer en vervoer Wouter van Dijk
Afbeelding

BARNEVELD Toenemende verkeersdrukte op onder meer de doorgaande Lunterseweg in Barneveld is weliswaar een topprioriteit van de gemeente Barneveld, maar toch zijn er momenteel geen concrete plannen voor verkeersremmende maatregelen. De echte oplossing ligt volgens wethouder Hans van Daalen in de toekomst: de aanleg van de oostelijke rondweg om Barneveld en de verbetering van snelwegknooppunt A1/A30.

Dat stelde de wethouder donderdagavond tijdens de raadsvergadering over de Kadernota. Hij reageerde daarmee op een voorstel van de fractie van oppositiepartij Lokaal Belang, om te onderzoeken wat er aan maatregelen getroffen kan worden om sluipverkeer op deze weg tegen te gaan. Volgens deze fractie is sluipverkeer via de Scherpenzeelse..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.