‘Vrees toerisme Barneveld voor ingrijpende verandering landschap Gelderse Vallei’

28 jun, 14:06 Recreatie
Pauw Media
Voorzitter Wilco de Jong van Visit Regio Barneveld.
Voorzitter Wilco de Jong van Visit Regio Barneveld.

GARDEREN Barneveld en de andere dorpskernen worden voortaan via één kanaal toeristisch platform gepromoot: Visit Regio Barneveld. De officiële aftrap van het nieuwe toeristische platform Visit Regio Barneveld vond vorige week plaats in de Beeldentuin in Garderen. Het gaat goed met de toeristische sector in deze gemeente en de hele Veluwe, al baren de plannen van de overheid met het landschap in de Gelderse Vallei wel zorgen. De vrees bestaat dat de agrarische en natuurlijke omgeving de komende jaren ingrijpend gaan veranderen. 

In de Beeldentuin in Garderen werd het nieuwe platform gepresenteerd. Bij de bijeenkomst konden ondernemers elkaar ontmoeten en leren kennen, zodat ze de toeristen straks eventueel naar elkaar kunnen doorverwijzen om hen een totaalpakket te kunnen aanbieden tijdens hun verblijf in de gemeente. Er werd ook een nieuwe website gepresenteerd: visitregiobarneveld.nl,..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.