‘Veel ruimte voor nieuwe camperplaatsen in gemeente Barneveld’

24 jan, 10:10 Recreatie
Robin van Lonkhuijsen
,,De verhuur van campers is de afgelopen jaren enorm gestegen."
,,De verhuur van campers is de afgelopen jaren enorm gestegen."

BARNEVELD De gemeente Barneveld biedt nog veel ruimte voor nieuwe camperplaatsen. Dat stelt Wilco de Jong, ‘kwartiermaker’ van de nieuwe centrale toeristische organisatie Visit Regio Barneveld. ,,De verhuur van campers is de afgelopen jaren enorm gestegen en daar zit een enorme potentie in voor deze gemeente”, stelt hij. ,,Die markt is echt rap groeiende.”

,,Met name in Voorthuizen, Stroe, Kootwijk zie ik daar nog wel mogelijkheden voor”, aldus De Jong. Momenteel telt de gemeente, los van de camperplaatsen op de vakantieparken en camping, één locatie met camperplaatsen: bij Gasterij Zondag in Garderen. ,,Dat is een succes”, zegt De Jong. ,,Ik ben zelf eens met mensen gaan praten die daar logeerden. Zij gaan er vanaf daar lekker op uit: ..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.