Buurman vraagt schorsing woningbouwplan naast bouwmarkt Voorthuizen

14 okt, 13:39 Rechtbank
Wouter van Dijk
Afbeelding

VOORTHUIZEN/DEN HAAG  De Raad van State zal binnen twee weken bekendmaken of de bouw van drie gebouwen met woningen en kantoorruimten in Voorthuizen geblokkeerd wordt. Het verzoek om een blokkade komt van de buurman van het bouwplan aan de Verbindingsweg, dei eigenaar is van de daar aanwezige bouwmarkt en de bijbehorende gebouwen.

 Zijn raadsman zegt dat de bouwmarkt met de bijbehorende wasstraat en houtzagerij beperkt zullen worden als er klachten komen van de toekomstige bewoners. ,,Het bedrijf komt op slot te zitten”, aldus de raadsman. De woongebouwen komen direct naast de bouwmarkt te staan op korte afstand van de wasstraat. ,,Dat is de grootste boosdoener”, volgens de geluidsdeskundige van de gemeente Barnevel..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.