Petra Doornenbal nog zes jaar burgemeester van Renswoude

28 september 2022 om 08:24 Politiek Gemeente Renswoude
Commissaris van de Koning Hans Oosters kijkt toe terwijl burgemeester Petra Doornenbal de formaliteiten rond haar herbenoeming afhandelt.
Commissaris van de Koning Hans Oosters kijkt toe terwijl burgemeester Petra Doornenbal de formaliteiten rond haar herbenoeming afhandelt.

RENSWOUDE De Utrechtse Commissaris van de Koning Hans Oosters heeft dinsdagavond tijdens een buitengewone raadsvergadering van de gemeente Renswoude de ambtseed afgenomen bij burgemeester Petra Doornenbal-van der Vlist. Hiermee is zij voor de komende zes jaar opnieuw benoemd als burgemeester van het kasteeldorp.

De Commissaris van de Koning stond uitgebreid stil bij de wijze waarop de burgemeester voortdurend in gesprek is met de Renswoudenaren en hoe zij haar burgemeesterschap invult. ,,Petra Doornenbal is een krachtdadige, betrokken en benaderbare burgemeester. Een burgermoeder die altijd klaarstaat voor de inwoners van Renswoude. Op straat kan iedere..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.