Afbeelding

Nieuwe fietseditie Kijken bij de Boer

4 juli 2022 om 12:25 Overig Deel je nieuws

In de zomervakantie kan er weer volop gefietst worden door de Gelderse Vallei. Op woensdag 27 juli en woensdag 3 augustus organiseert Kijken bij de Boer fietstochten door de omgeving van respectievelijk Ede en Barneveld. De fietsers zullen niet alleen genieten van het platteland, maar bovenal kennis maken met verschillende boerenbedrijven langs de beide routes. 

Kijken bij de Boer organiseert de fietstochten inmiddels alweer enkele jaren achter elkaar. “We konden steeds rekenen op zeker duizend bezoekers per fietstocht”, vertelt voorzitter Gert van de Bor. “In verband met de Corona-maatregelen hebben we de editie van vorig jaar wel in een iets ander vat gegoten. Zo konden de fietsers toen via filmpjes en verhalen kennis maken met de boerderijen langs de route. Maar we zijn blij dat we jong en oud nu weer echt op onze boeren erven welkom kunnen heten. Want wil je ècht kennis maken met de boer en zijn bedrijf, dan gaat er niets boven een goed gesprek en het met eigen ogen zien.”

Op de boerderijen kunnen bezoekers kennis maken met de verschillende sectoren en is er voor jong en oud van alles te beleven. Deelname is gratis en opgeven is niet nodig. Meer informatie over de fietsroutes en de boerenbedrijven volgt op de website www.kijkenbijdeboer.nl en wordt gedeeld via facebook.com/kijkenbijdeboer.

advertentie
advertentie
advertentie