Afbeelding
Henk Hutten

Overtuigende zege Veluwse Boys

14 mei 2022 om 19:46 Overig

GARDEREN In een wedstrijd om de welbekende baard van de keizer heeft Veluwse Boys met 4-1 huisgehouden tegen Achterveld. In de eerste helft was er nog sprake van gelijkwaardigheid, na de pauze maakte de thuisploeg het verschil. ,,Ondanks het feit dat er inderdaad niets meer op het spel stond, was er echt sprake van een leuke, open wedstrijd om te zien. Ik ben dan ook blij met de overtuigende winst”, zo liet trainer Hans Nijhuis (foto) optekenen. Voor rust was Achterveld wat beter en vaster aan de bal, maar grote kansen wist de formatie niet af te dwingen. Toch kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong via Wilgert Kok. Vanaf de aftrap was het Bas van Ruitenbeek die de 1-1 aantekende. Door een schitterende goal van Sven Schouten kreeg Veluwse Boys de wedstrijd onder controle. Nadien vielen ook nog goals van Pascal Smit en Steven Pott werd het 4-1.