Afbeelding
.

Barneveldse Krant lanceert nieuwe app

13 februari 2022 om 09:56 Overig

BARNEVELD De Barneveldse Krant lanceert een nieuwe app. Daarmee blijft u via de mobiele telefoon, iPad of tablet nóg beter op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio Barneveld. De app is vanaf nu gratis te downloaden.

Een nieuwsapp stond al lange tijd hoog op het wensenlijstje van team Barneveldse Krant. ,,We willen de duizenden online lezers per dag graag iets extra’s bieden. Onze website blijft natuurlijk in de lucht, maar met de app tillen we de online leeservaring naar een hoger niveau’’, legt hoofdredacteur Norbert Witjes uit.

LAATSTE NIEUWS De stroom aan actuele nieuwsberichten die de redactie gedurende de dag publiceert, vormt het hart van de nieuwe app. ,,Korte nieuwsberichten over branden, ongevallen en algemene persberichten zijn voor iedereen toegankelijk. Abonnees krijgen toegang tot alle nieuwsverhalen en interviews.’’

DIGITALE KRANT Een ander belangrijk onderdeel van de app is de digitale krant, de online weergave van de papieren editie. Abonnees kunnen de digitale krant voortaan zowel via de app als de website bekijken.

AGENDA Naast nieuws en achtergronden beschikt de app ook over een agenda, die een overzicht biedt van evenementen en andere activiteiten in de regio. Organisaties kunnen zelf agendapunten toevoegen via de optie ‘Deel je Nieuws’ op de website Barneveldsekrant.nl.

BRIEF De nieuwe app van de Barneveldse Krant is gratis te downloaden via Google Play of de App Store. Abonnees kunnen daarna inloggen met hun gebruikersnaam en het wachtwoord dat ze ook voor de website gebruiken. Witjes: ,,Lezers die nog geen gebruik maken van onze online diensten helpen we graag op weg. Deze week ontvangen alle abonnees een brief met uitleg.’’ Inwoners van de regio Barneveld die nog geen abonnee zijn, kunnen zich in de app aanmelden voor een gratis proefmaand.

TIPS De app is de laatste weken al volop getest door medewerkers van de Barneveldse Krant, maar Witjes is ook erg benieuwd naar de ervaringen van lezers. ,,Tips en opmerkingen ontvangen we graag via barneveldsekrant@bdu.nl. Die gaan we gebruiken om de app nóg beter te maken.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie