Terug in de schoolbanken bij De Regenboog

22 mrt, 10:23 Onderwijs
Pauw Media
Afbeelding

VOORTHUIZEN Om de speciale Week van het Openbaar Onderwijs een bijzonder tintje te geven, schroeft schoolleider Anja Luitjes van openbare basisschool De Regenboog aan de Van den Berglaan in Voorthuizen een nieuw bordje aan de muur, op het moment dat de school begint. Op het bordje staat het logo van de openbare scholen met de tekst  ‘waar verhalen samenkomen’. Iedereen kan morgen, op woensdagochtend tussen 9.00 en 11.30 uur, kennis komen maken met de verhalen van de school. Het openbaar onderwijs staat voor gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeting.

De Regenboog doet deze week mee aan de Week van het Openbaar Onderwijs van maandag  21 tot en met vrijdag 25 maart 2022. Vorige week opende de school zijn deuren voor de ouders en verzorgers. Hun kinderen hadden hen persoonlijk uitgenodigd voor de kijklessen in de klas. De leerkrachten volgden het gewone rooster en de ouders deden samen met hun kind mee aan bijvoorbeeld de rekenl..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.