Nieuwe delen van woonwijk De Burgt in Barneveld krijgen vorm

29 nov, 14:53 Nieuwbouw
Wouter van Dijk
Nieuwbouw in De Burgt. Links de nieuwe huizen in Burgthoven III, op de achtergrond nieuwbouw van Woudse Erven fase I.
Nieuwbouw in De Burgt. Links de nieuwe huizen in Burgthoven III, op de achtergrond nieuwbouw van Woudse Erven fase I.

BARNEVELD Aan de zuidkant van Barneveld wordt momenteel flink doorgebouwd aan nieuwbouwwijk De Burgt. De achttien nieuwe woningen aan de Valkappel en de Nederwoudseweg, die samen fase drie van De Burgthoven vormen, zijn zo goed als klaar en worden snel opgeleverd. Momenteel vinden afrondende werkzaamheden plaats.

Op het terrein vlak daarnaast aan de Nederwoudseweg, direct aansluitend op Eilanden-Oost, vordert ondertussen de bouw van de eerste fase van de nieuwe wijk Woudse Erven gestaag. Hier bouwt ontwikkelaar Van de Mheen uit Hoevelaken de komende maanden in totaal 131 nieuwe huizen. Deze woningen worden medio volgend jaar opgeleverd, is de bedoeling. Om de nieuwe huizen straks bereikbaar te maken, wo..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.