‘Een nieuw wandelommetje zou hier ideaal zijn’

13 mei, 09:11 Natuur en milieu
Heliflight.nl
Het plangebied betreft de gronden tussen de Nijkerkerweg en de A30 (rechtsonder).
Het plangebied betreft de gronden tussen de Nijkerkerweg en de A30 (rechtsonder).

BARNEVELD Bij de plannen voor de aanleg van een nieuw klein natuurgebied langs de Esvelderbeek ter hoogte van snelweg A30 bij Barneveld, wordt ook gekeken naar de realisatie van een nieuw wandelpad, dat aansluitende gebieden met elkaar verbindt. ,,Helemaal ideaal zou het zijn als we met dat wandelpad ook via een nu nog particuliere tunnel onder de snelweg door kunnen.’’

Dat stelde wethouder Bennie Wijnne donderdagavond tijdens de vergadering van de raadscommissie Grondgebied. Het gaat hierbij om het plan voor de aanleg van twee nieuwe waterplassen langs de beek, in het gebied tussen de snelweg en de Nijkerkerweg. Deze krant maakte vorig week al melding van dit plan, waarmee zowel waterberging voor het na..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.