‘Corona schopte ons uit vast stramien’

12 feb, 06:36 Muziek
Freek Wolff
Kevin Zeitie van de Barneveldse modern metalband Despicable Heroes
Kevin Zeitie van de Barneveldse modern metalband Despicable Heroes

BARNEVELD Er zit weer muziek in muzikanten! Het coronavirus is (nog) geen kopje kleiner gemaakt, maar de gevolgen zijn minder voelbaar geworden. Zeker voor artiesten waren de afgelopen twee jaar slopend. Ook in de regio pakken zangers en bandjes nu de draad weer op, zoals met het Bevrijdingsfestival op 5 mei.

Barnevelder Nico Knibbe van de band Nobuts die alweer zo’n dertig jaar bestaat, organiseert met het lokale 4-5-Comité een Bevrijdingsfestival in zijn woonplaats. ,,We hebben net besloten dat het kan doorgaan. Dit kan buiten, op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis. De gemeente ondersteunt het comité, dus dat gaat vast goed komen. Alleen lokale artiesten zullen op het podium te zien en te hor..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.