Gerben Evers: ‘Ik ben een beetje een streber’

26 jan, 12:56 hartenziel
Pauw Media
Gerben Evers: ,,In Nederland hebben we een heel mooi sociaal vangnet, maar tegelijk staat daar wel een prestatie tegenover, als het aan mij ligt.''
Gerben Evers: ,,In Nederland hebben we een heel mooi sociaal vangnet, maar tegelijk staat daar wel een prestatie tegenover, als het aan mij ligt.''

BARNEVELD Hij is nog jong, maar de kans is aanzienlijk dat Gerben Evers (26) over enkele maanden in de gemeenteraad van Barneveld de lokale VVD zal vertegenwoordigen. Bij de Barnevelder overheerst de rationele kant, hoewel hij zich thuis voelt in een kerk waar het gevoel een grote rol speelt.

Je bent medewerker bijzonder- en financieel beheer bij de Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten (SVn). Dat is een hele mondvol. Wat moet ik me daarbij voorstellen?

,,Deze landelijke organisatie werkt samen met (lokale) overheden en partners om mensen te helpen bij het financieren van bijvoorbeeld een eerste woning en het treffen van verduurzamende maatregelen. Het gros van door SVn verstrekte leningen, komt vanuit gelden..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.