Voorthuizense Feikje Douwina in Schaffelaartheater: ‘Publiek neem ik mee in verhalen achter mijn nummers’

4 okt 2021, 19:01 Muziek
Fiekje Douwina
Feikje Douwina
Feikje Douwina

BARNEVELD/VOORTHUIZEN ,,Met mijn live band hebben we mijn popliedjes wisselend gearrangeerd. Dit varieert van een gevoelige ballet bij de piano tot aan frisse poprocknummers met elektrische gitaar, zodat je live toch iets extra’s op het podium zet’’, vertelt de Voorthuizense zangeres Feikje Douwina (30). Ze treedt vrijdagavond 12 november met band op in het Schaffelaartheater in Barneveld. 

Ze heeft inmiddels twee EP’s gemaakt. De eerste, ‘This Time’ is er al, de tweede met de titel ‘Focus’ komt uit op vrijdag 29 oktober. ,,Focus gaat over de frustraties, de woede en het onbegrip dat in mij leeft. Soms, als ik om me heen kijk en zie hoeveel onrecht en egoïsme er in de wereld is en hoe mensen elkaar pijn kunnen doen, ..

Feikje Douwina

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.