Karen van Middendorp via Ballonfiësta naar België: ‘Ik vond hem meteen charmant’

13 augustus 2022 om 07:06 Mensen Tips van de redactie Van Middendorp
De zesjarige Lente van Middendorp met haar moeder Karen. De bruine lokken zijn blond geworden.
De zesjarige Lente van Middendorp met haar moeder Karen. De bruine lokken zijn blond geworden.

[BARNEVELD/EDERVEEN Lente was ‘het eerste kindje ter wereld met een eigen luchtballon’. Deze ‘baby-ballon’ werd in 2016 ten doop gehouden tijdens de Ballonfiësta Barneveld. De inmiddels zesjarige dochter van Karen van Middendorp (42) komt deze week samen met haar moeder weer naar het luchtballonnen-festijn. Van Middendorp verruilde in 2012 Ederveen voor het Belgische Gent.

Ze is blij dat ze weer naar de contreien kan komen waar haar roots liggen. Karen komt met haar man Koen Audenaert, want hij heeft een flink bedrijf in de branche: AB Ballonvaarten, met in totaal veertien ballonnen. De Belgische ondernemer komt naar de Barneveldse ballonfiësta met vijf bijzondere exemplaren: Calimero, Priscilla, Pakjesballon (met..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.