‘Ik begrijp God niet altijd, maar ik vertrouw Hem wel’

8 jun, 15:00 hartenziel
Henk Hutten
Peter Kuijt: hart voor Hervormde Gemeente Voorthuizen en Roemenië.
Peter Kuijt: hart voor Hervormde Gemeente Voorthuizen en Roemenië.

VOORTHUIZEN Peter Kuijt (68) was 32 jaar kerkenraadslid voor de Hervormde Gemeente Voorthuizen en was 25 jaar betrokken bij Voorthuizen Helpt Roemenië. Daarom ontving de Voorthuizenaar een koninklijke onderscheiding, ook voor zijn werk voor de Hervormde scholen (oudercommissie en bestuur), de zangvereniging en met mensen met een beperking.

Was u verrast door het lintje?

,,Ik voelde dit twee dagen van tevoren al aankomen. Toen kreeg ik een telefoontje van Ruiter Actief, om te komen evalueren met de chauffeurs. Ik moest me op de dag van de lintjesregen netjes aankleden en ik werd opgehaald met een oldtimer. Op het moment dat we de plek van Ruiter Actief voorbij reden, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Bij het Schaffel..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.