‘Voor de televisie word ik chagrijnig’

14 mei, 06:22 Mensen
Henk Hutten
Marco Druijff: ,,Het moet netjes zijn voor de huurders die hier overdag komen. Maar ik heb ze goed opgevoed, dus 99 van de 100 keer is dat oké.”
Marco Druijff: ,,Het moet netjes zijn voor de huurders die hier overdag komen. Maar ik heb ze goed opgevoed, dus 99 van de 100 keer is dat oké.”

VOORTHUIZEN Een eerdere voorzitter van Spirit suggereerde al dat Marco Druijff (57) blauw bloed heeft, refererend aan de shirtkleur van de korfbalvereniging. De beheerder van Korfbalcomplex De Voorde in Voorthuizen spant zich enorm in voor deze club, terwijl hij als vrijwilliger nog veel meer de handen uit de mouwen steekt. Eind april werd hij Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De korfballiefhebber steekt opgetogen van wal over de mooie accommodatie van CKV Spirit aan de Jan de Jagerweg. Hij legt uit dat de club eerst speelvelden had aan de Overhorsterweg en de kans kreeg om naar de nieuwe plek te verhuizen, waar ook nog een sporthal stond. Het Knollenveld werd omgetoverd tot speelvelden en de oude kantine werd afgebroken, waarna er een ..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.