Esther Grothe Hoolwerf verlaat Barneveld en emigreert naar Zweden

13 sep, 19:59 Mensen
..
Petra en Esther Hoolwerf genieten van een beker warme chocomelk in hun zelfgemaakte iglo.
Petra en Esther Hoolwerf genieten van een beker warme chocomelk in hun zelfgemaakte iglo.

BARNEVELD/STÖLLET Haar Facebook-pagina toont vooral een hond en veel snapshots van de prachtige natuur in Zweden. Esther Grothe Hoolwerf (41) is zo onder de indruk geraakt van dit Scandinavische land dat de Barneveldse de knoop doorhakte en deze maand met haar echtgenote Petra Grothe Hoolwerf (50) emigreert naar het Zweedse dorpje Stöllet.

Ze gunt zich nauwelijks tijd voor een gesprek, want Esther druk is om alles in te pakken voor de grote verhuizing. Toch zit ze al snel flink op haar praatstoel. Ze weet intussen dat ze geen kleedjes mee hoeft te nemen, want die hebben ze in Zweden te kust en te keur. Het herinnert haar aan de tijd dat ze als kind op een kleedje in het Barneveldse centrum spulletjes verkocht tijdens Oud-Veluwse ..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.