PREMIUM ARTIKEL

Barneveldse bodes Dick, Arnold en Eibert met pensioen: ‘Het is afgelopen met de verwennerij’

Mensen Tips van de redactie
Foto: Pauw Media
ma 15 apr, 06:43
Eibert van den Brink, Arnold Nijholt en Dick van Asselt (van links naar rechts) nemen afscheid van de gemeente Barneveld.
Eibert van den Brink, Arnold Nijholt en Dick van Asselt (van links naar rechts) nemen afscheid van de gemeente Barneveld.
BARNEVELD

Ze hoefden nooit naar de sportschool, want op een gemiddelde werkdag haalden Dick van Asselt, Arnold Nijholt en Eibert van den Brink zonder moeite de magische grens van 10.000 stappen. De afgelopen decennia waren de drie bodes niet weg te denken uit de wandelgangen van het Barneveldse gemeentehuis. Deze maand nemen de veelzijdige vraagbaken, wegwijzers en gastheren afscheid. ,,We zijn de haarlemmerolie van het gemeentehuis.’’

Het afscheid van de drie bodes, samen goed voor ruim honderdtwintig dienstjaren, markeert het einde van een tijdperk. Van de oude club van vijf blijft alleen Bert van de Beerecamp over. Griet van Veldhuizen, de enige vrouw in het team, koos eerder al voor een andere functie binnen de gemeentelijke organisatie. ,,We hebben inmiddels één nieuwe co..

Erik Roest
Deel dit artikel via:









advertentie