Nieuw ontmoetingscentrum Bronveld kost 3,3 miljoen

3 oktober 2022 om 14:28 Maatschappelijk Fier Architecten
Afbeelding

BARNEVELD De bouw van het nieuw te realiseren complex aan de Zonnebloemstraat in Barneveld, waar straks zowel ontmoetingscentrum Bronveld als voedselbank Hulp Aan Elkaar een plek gaan vinden, kost ruim 3,3 miljoen euro. Daar komt nog geld bij voor onder meer een geplande speelgelegenheid en sportveld en voor de sloopkosten van het oude gebouw.

Dat blijkt uit een nu voorliggend raadsvoorstel over dit project. Een klein jaar geleden ging de Barneveldse gemeenteraad in principe al akkoord met het plan voor sloop en nieuwbouw op het terrein van Bronveld en werd besloten het plan uit te werken. De verwachting was dat het project zo’n 2,7 miljoen euro zou gaan kosten, maar de benodigde inve..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.