Verkoop eerste huizen Wulperveld Stroe start eind dit jaar

27 jun, 14:11 Maatschappelijk
Van de Kolk
Afbeelding

STROE De verkoop van de eerste 31 woningen in nieuwbouwwijk Wulperveld in Stroe start eind dit jaar. Dat meldt bouwbedrijf Van de Kolk uit Garderen, die de nieuwbouwwijk gaat realiseren. De bedoeling is dat de bouw van de nieuwe wijk aan de noordwestkant van het dorp medio volgend jaar van start gaat.

,,We zijn nu bezig met het opstellen van de ontwerpen van de woningen’’, zegt Henk van de Kolk namens de ontwikkelaar. ,,Het plan voor de wijk ligt nu ter inzage.’’ Meerdere belangstellenden hebben zich al gemeld, met name uit Stroe, Kootwijkerbroek, Garderen en Harskamp. ,,We houden daarvoor een lijst bij, zodat belangstellenden snel op de hoogte gebracht kunnen worden zodra de huizen in de ve..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.