Barneveld wil aan de slag met ‘Kwikstart’, nieuwe app voor jongeren

16 mei, 16:52 Maatschappelijk
Kwikstart
Afbeelding

BARNEVELD De gemeente Barneveld wil op korte termijn onder Barneveldse jongeren die bijna volwassen worden, de nieuwe app ‘Kwikstart’ onder de aandacht brengen. Via deze app kunnen jongeren overzichtelijk alle lokale informatie vinden die ze nodig hebben vanaf hun achttiende jaar. Het gaat dan vooral om geldzaken en het voorkomen van financiële problemen.

Dat meldt het Barneveldse college van burgemeester en wethouders. De app is al technisch beschikbaar, maar moet nog verder gevuld worden met relevante lokale informatie over tal van zaken die van belang zijn voor jongvolwassenen. ,,Zodra dat gebeurd is, willen we het gebruik van deze app actief onder de aandacht brengen bij de bijna-achttienjarigen binnen de gemeente Barneveld’’, meldt..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.