Nieuwjaarsfeest Barneveld gaat definitief niet door

3 december 2021 om 13:45 Maatschappelijk ...
Sfeerbeeld van NYPB in 2019.
Sfeerbeeld van NYPB in 2019.

BARNEVELD New Years Party Barneveld (NYPB), dat gepland stond in de vroege uurtjes van 1 januari in de Barneveldse Veluwehal, gaat definitief niet door. Dat meldt organisator Robin Kinsbergen. ,,Mocht later deze maand blijken dat er toch nog iets kan, dan is dat feitelijk al te laat om dit feest nog vorm te geven. We moeten concluderen dat het een onhaalbare kaart is.’’

Dat zegt Kinsbergen, die het nieuwjaarsfeest vorig jaar ook al moest annuleren vanwege de coronacrisis. Op dinsdag 14 december bekijkt het kabinet wat op dat moment de stand van zaken is qua aantallen besmettingen en welke maatregelen daarbij horen voor de periode rond de jaarwisseling. ,,Daar kunnen wij met ons feest niet meer op wachten, want ..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.