‘Wat je bespaart, hoef je niet op te wekken’

7 november 2021 om 11:56 Maatschappelijk Pauw Media
Energieregisseur Catrinus Nouta en energie-ambassadeurs Rijk van Dam en Nico van Maanen laten de inhoud van de 'duurzaamheidskoffer' zien.
Energieregisseur Catrinus Nouta en energie-ambassadeurs Rijk van Dam en Nico van Maanen laten de inhoud van de 'duurzaamheidskoffer' zien.

BARNEVELD Nu de energieprijzen fors stijgen en de temperaturen langzaam maar zeker richting het vriespunt gaan, zijn energiebesparende maatregelen in trek. Maar wie zijn woning of bedrijf wil verduurzamen, ziet wellicht door de vele bomen het bos niet meer. Waar begin je dan? Energieregisseur Catrinus Nouta van de gemeente Barneveld heeft daarop een eenvoudig antwoord: bij het Energieloket Barneveld.

Tochtstrips, spaarlampen, HR++glas, dak- en gevelisolatie, balansventilatie met warmteterugwinning, cv-ketel met of zonder warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen... De keuzemogelijkheden zijn enorm als je aan de slag wilt gaan met duurzaamheid. Zo groot zelfs dat het moeilijk kan worden de juiste keuzes te maken. Het Energieloket Barneveld he..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.