Illegale dump oude dakplaten in Voorthuizen

21 juli 2021 om 15:44 Maatschappelijk ...
Afbeelding

VOORTHUIZEN Op het terrein van het zogeheten MOB-complex aan de Garderbroekerweg, in het buitengebied van Voorthuizen, is een grote hoeveelheid oude dakplaten gedumpt. Dat meldt de gemeente Barneveld, die eerder bij inspectierondes stuitte op het afval. De gemeente is een procedure gestart om de platen op de juiste manier af te voeren, op kosten van de eigenaar.

Dat meldt gemeentewoordvoerder Michiel van Werven. Om hoeveel platen het precies gaat, weet hij niet. ,,Maar ik schat in dat we het toch al snel over zo’n duizend kuub hebben.’’ De grote hoeveelheid dakplaten was eerder aan het licht gekomen tijdens controles. ,,We hebben destijds de eigenaar onder dwangsom gesommeerd de platen vóór uiterlijk be..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.