‘Toegangscontrole bij milieustraat moet beter’

15 juni 2021 om 07:56 Maatschappelijk Persbureau Midden Nederland
Afbeelding

BARNEVELD De toegangscontrole bij milieustraat Otelaar in Barneveld laat te wensen over. Daardoor komt het te vaak voor dat mensen van buiten Barneveld er hun afval naartoe brengen. Dat stelt oppositiepartij Lokaal Belang, die van het college van burgemeester en wethouders wil weten op welke manier die controle verbeterd kan worden.

Al enige tijd is er in de coronaperiode sprake van piekdrukte bij de milieustraat aan de Otelaarseweg. De gemeente Barneveld waarschuwt inwoners geregeld op momenten dat het er té druk is, bijvoorbeeld via de digitale afvalwijzer. ,,Ondertussen zien we dat mensen van buiten de gemeente Barneveld gebruik maken van de milieustraat, evenals bedrijv..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.