Paulien Bläss in de winkel van het Pluimveemuseum.
Paulien Bläss in de winkel van het Pluimveemuseum. Ben Bläss

Spontane hulpactie: winkel Pluimveemuseum op afspraak open

11 maart 2021 om 07:45 Maatschappelijk

BARNEVELD De winkel in het Pluimveemuseum aan de Hessenweg in Barneveld is vanaf vandaag op afspraak te bezoeken. Vrijwilligers willen met de verkoop van spullen steun geven aan hun museum, dat zoals gemeld in financiële nood verkeert.

,,De winkel kent een onvoorstelbaar groot assortiment aan artikelen met kip en ei: kippen in alle soorten, maten en dessins, kuikentjes, eieren, placemats, schorten, tassen, servetten, ansichtkaarten, bekers, spaarpotten, kopjes, thee- en handdoeken, pannenlappen, theemutsen, kinderboeken en houten speelgoed’’, somt initiatiefnemer Paulien Bläss uit Barneveld op. Zij is sinds het eerste uur in 1989 betrokken bij de winkel.

BARNEVELDS CADEAU ,,Verras uw kleinkinderen, kinderen, familieleden, vrienden en relaties juist voor Pasen met een typisch Barnevelds cadeau’’, luidt de oproep van Paulien en andere vrijwilligers namens het Pluimveemuseum ,,U zult ermee scoren en het Pluimveemuseum een grote dienst bewijzen. Er zijn ook eieren voor consumptie te koop. Boven een bedrag van tachtig euro wordt u beloond met een gratis toegangskaart. Laat deze kans niet voorbijgaan!’’

Voor een afspraak in de museumwinkel is Paulien Bläss bereikbaar via telefoonnummer 06-46441570 of per mail via ben.blass@planet.nl. ,,Ook andere vrijwilligers hebben zich spontaan aangemeld om te helpen. Iedereen is van harte welkom’’, aldus Paulien Bläss. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie