Afbeelding
Gemeente Barneveld

Burgemeester Luteijn start de Horeca Bestel Challenge

5 maart 2021 om 12:58 Maatschappelijk

BARNEVELD Burgemeester Jan Luteijn heeft vandaag het startsein gegeven voor de ‘Horeca Bestel Challenge’. 

Deze challenge houdt in dat hij een maaltijd bij een horecaondernemer heeft besteld en afgehaald en vervolgens drie raadsleden -Frank van der Lubbe (Pro98, Barneveld), Gert Hein Kevelam (Lokaal Belang, Garderen) en Lukas Scheijgrond (ChristenUnie, Voorthuizen- uitgedaagd dat ook te doen. Zij moeten - op hun beurt - weer drie anderen uitdagen. Zo ontstaat een ‘olievlek’ van inwoners die bij horecaondernemers in de gemeente Barneveld een maaltijd bestelt en daarmee de horeca steunt. 

,,We merken allemaal de gevolgen van de maatregelen van het coronavirus, maar met name onze ondernemers - en de horeca in het bijzonder - worden hard getroffen. De gemeente Barneveld had al een campagne opgezet om de horeca te ondersteunen (”Je Bordje Besteld in Barneveld” en tijdens de Kerstdagen “Kerst Culinair in Barneveld”). De ‘Horeca Bestel Challenge’, die vandaag is gestart, geeft daar weer een extra dimensie aan”, aldus burgemeester Luteijn. 

,,Het werkt als volgt: bestel bij één van de horecaondernemers in de gemeente Barneveld een maaltijd, haal deze af (of laat deze bezorgen), en daag drie andere mensen uit om dat ook te doen.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie