Afbeelding
Pauw Media

Honderd senioren lunchen op toneelpodium Schaffelaartheater

7 september 2019 om 18:01 Maatschappelijk

BARNEVELD Het podium van de grote zaal in het Schaffelaartheater werd zaterdag rond het middaguur bevolkt door een kleine honderd senioren. De ouderen, die allemaal deelnamen aan de Wielenwandel, werden op deze bijzondere plek getrakteerd op een overheerlijke lunch.

In totaal zetten zich zaterdag honderd vrijwilligers in om evenzoveel rolstoelgebruikers een ,,onvergetelijke dag´´ te bezorgen. De deelnemers werden opgehaald bij de verschillende woon- en zorgcentra in Barneveld. Eerste reisdoel was het Raadhuisplein, waar wethouder Aart de Kruijf het openingswoord voor zijn rekening neem. Na een route door het centrum, waarbij de senioren werden getrakteerd op lekkernijen van diverse plaatselijke winkeliers, werd het Schaffelaartheater de volgende halte. De senioren werden op het podium van de grote zaal gereden om daar te genieten van de lunch. Shantykoor De Ankevelders zorgde voor  de muzikale ondersteuning.

De Wielenwandel is een initiatief van Interservice, een samenwerking van serviceclubs in de gemeente Barneveld. De leden van deze clubs zijn als vrijwilliger betrokken bij het evenement. Ook familieleden en andere vrijwilligers hielpen mee.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie