Organisatoren Vrouwendag Gerust Leven vanuit de Bron
Organisatoren Vrouwendag Gerust Leven vanuit de Bron Jolanda Vlastuin

Eerste vrouwendag 2021 op 3 juli in Huize Schaffelaar.

12 juni 2021 om 17:34 Lokaal Deel je nieuws

Op 3 juli wordt er een vrouwendag georganiseerd met het thema: ‘Gerust leven vanuit de Bron’. Initiatiefnemers Beatrix Willemsen, Carola Veldhuizen en Lydia van Ravenhorst hebben een hart voor vrouwen die op zoek zijn naar hun ware identiteit en die willen weten hoe zij hun talenten en hun verhaal in kunnen zetten. De dag vindt plaats in Huize Schaffelaar in Barneveld en duurt van 10:00 tot 16:00 uur. 

Kleinschalig en Corona-proof

Vanwege alle ontwikkelingen rondom Corona moest de vrouwendag van vorig jaar op het allerlaatste moment afgelast worden. Van uitstel komt in dit geval geen afstel. De dames staan te popelen om vrouwen mee te nemen in het thema Gerust leven vanuit de Bron. Een thema dat juist nu erg actueel is. Juist in de tijd waarin we leven met afstand, stress en spanning is het een hele kunst om gerust te leven. 

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de corona-regels die op dat moment gelden, dat is ook een van de redenen dat de vrouwendag kleinschalig zal zijn. Een andere reden daarvoor is dat de organisatoren willen dat iedereen gezien wordt op zo’n dag. Dat er voor iedereen genoeg ruimte en aandacht is. 

De Bron

De dag bestaat niet alleen uit praten en luisteren, het is de bedoeling dat de deelnemers juist door creatieve opdrachten, stilte, visualisatie, wandelen en muziek zelf dingen gaat ontdekken die bij haar passen. Zo leer je gerust te leven vanuit de Bron. Die Bron is namelijk Jezus. 

Verlang jij ernaar:

• om vanuit Gods ogen naar jezelf te leren kijken?
• om je talenten te ontdekken, te benoemen en te waarderen?
• om tijd voor jezelf, ontspanning en gezelligheid te nemen?
• om samen met vriendinnen en andere vrouwen te genieten van wat God je gegeven heeft?
• om gerust te leven vanuit de Bron?

Geef je dan snel op voor deze mooie vrouwendag via www.steadycoaching.nl/vrouwendag 
 

Voor de dag wordt een bijdrage gevraagd voor de cateringkosten van €24,95. 


Wanneer: 3 juli 2021
Waar: Huize Schaffelaar, Barneveld
Tijd 10-16 uur
Incl. uitgebreide, gezonde lunch
 

advertentie
advertentie
advertentie