PREMIUM ARTIKEL

Geld voor dure operatie stroomde binnen: 'Dankbaar voor álle bijdragen!'

lokaal
Foto: Pauw Media
12 jan 2019, 06:03
Johan, Gerrie en Esther Brom. Gerrie: ,,Ik zal blij zijn als ik straks op de operatietafel lig. Dan wordt die maag met de tumor verwijderd en valt er een last van mijn schouders af.
Johan, Gerrie en Esther Brom. Gerrie: ,,Ik zal blij zijn als ik straks op de operatietafel lig. Dan wordt die maag met de tumor verwijderd en valt er een last van mijn schouders af."
VOORTHUIZEN

Binnen twee weken lag er een bedrag van 30.830 euro 'op tafel'. De succesvolle crowdfundingsactie maakt het mogelijk dat Gerrie Brom-Hendriksen (52) binnenkort in een Belgisch ziekenhuis geopereerd kan worden. In Leuven wordt haar maag met tumor verwijderd én krijgt de Voorthuizense een speciale chemo-spoeling in haar buikvlies.

Freek Wolff

Gerrie had voorheen eigenlijk nooit fysieke klachten. Ze herinnert zich slechts één longontsteking, waarna ze de volgende dag met medicijnen alweer aan het werk ging. Totdat ze in februari 2018 bij het eten na een paar happen hevige pijn voelde in haar maagstreek. ,,Na tien minuten was het over. Dan ging ik over tot de orde van de..

Deel dit artikel via:









advertentie