Op de foto zien we deze trouwe leden. Ze werden verrast met een cadeaubon en een boeket bloemen.  Achterste rij van links naar rechts: Dikky Geutjes (40 jr. lid); Janneke van de Kamp (45 jr. lid); Petra van de Kamp (50 jr. lid); Peter Stitselaar (50 jr. lid); voorste rij: Eefje van Meerveld (45 jr. lid); Corrie van Norden (45 jr. lid)
Op de foto zien we deze trouwe leden. Ze werden verrast met een cadeaubon en een boeket bloemen. Achterste rij van links naar rechts: Dikky Geutjes (40 jr. lid); Janneke van de Kamp (45 jr. lid); Petra van de Kamp (50 jr. lid); Peter Stitselaar (50 jr. lid); voorste rij: Eefje van Meerveld (45 jr. lid); Corrie van Norden (45 jr. lid) foto gemaakt door Wouter Koudijs

Jubilarissen met elkaar 275 jaar koorlid bij Vox Vivenda

23 februari 2024 om 14:22 Lokaal Deel je nieuws

Jubilarissen met elkaar 275 jaar koorlid bij Vox Vivenda

De Hervormde Zangvereniging Vox Vivenda is een koor dat nog steeds in aantal leden mag groeien. Daar zijn we dankbaar voor. Inmiddels heeft het koor 108 leden. Met hun trouwe opkomst wordt er elke week met plezier gerepeteerd. Dit alles onder leiding van onze dirigent de heer Henk van der Maten.

Na een heerlijke maaltijd op woensdag 21 februari hielden we voor de 76e keer de jaarlijkse Ledenvergadering. De voorzitter opende met een Bijbellezing en een korte meditatie over Psalm 84.

Vervolgens blikten de secretaresse en de penningmeester in woord en beeld terug op het jaar 2023.

De agenda werd verder gevolgd. Diverse onderwerpen kwamen aan de orde, waarvan enkele in stemming werden gebracht. 

We zien terug op een gezellig samenzijn met veel ruimte voor ontmoeting.

Vox Vivenda heeft er in 2023 zes jubilarissen bij gekregen. 

Samen zijn ze goed voor 275 jaar lidmaatschap.

Op de foto zien we deze trouwe leden. Ze werden verrast met een cadeaubon en een boeket bloemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie