Tentoonstelling in het Schaffelaartheater: ‘Samenhang – Mooier dan Ooit’

18 september 2021 om 08:37 Kunst ,,,
Afbeelding

BARNEVELD Aan het begin van het nieuwe theaterseizoen houdt de Stichting Kunstcollectief Barneveld in de bovenfoyer van het Schaffelaartheater een tentoonstelling. De tentoongestelde werken zijn ontstaan naar aanleiding van een oproep van de stichting aan kunstenaars om werken te maken die passen binnen het thema: ‘Samenhang – Mooier dan Ooit’. 

,,Nu mensen weten wat ze hebben moeten missen ten tijde van de lockdown is het genieten van de dingen die nu wèl weer mogen’’, merkt Julia Borsboom, voorzitter van de stichting, op. ,,Zo ook de kunst aan de muur. Samen hangen de werken in verschillende disciplines (schilderijen, mixed media en beelden) aan de muren van het theater en d..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.