‘In Cambodja ben je meteen welkom’

11 jun, 06:26 hartenziel
Aline Wisse
Met kinderen in de sloppenwijk
Met kinderen in de sloppenwijk

BARNEVELD Aline Wisse is voor drie maanden terug in Barneveld, na een verblijf van tweeëneenhalf jaar in Cambodja. Ze werkte er vooral met kinderen in de sloppenwijken van de hoofdstad Phnom Penh en hun ouders. In augustus gaat ze er weer naartoe. Ze laat open hoe lang ze blijft.

Aline Wisse is drie maanden terug in Barneveld, na een verblijf van tweeëneenhalf jaar in Cambodja. Ze werkte er vooral met kinderen en hun ouders in de sloppenwijken van de hoofdstad Phnom Penh. In augustus gaat ze er weer naartoe. Ze laat open hoe lang ze blijft.

Het begint raar te worden’’, zegt Aline Wisse, die na tweeënhalf jaar in Cambodja, bijna drie weken in Barneveld verblijft. ,,In de eerste week hier ontmoette ik allerlei mensen, maar nu het rustiger ..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.