Koeweidienst in Barneveld druk bezocht

7 jun, 08:53 hartenziel
Pauw Media
Afbeelding

BARNEVELD De Koeweidienst van de Hervormde Gemeente Barneveld, die maandagochtend vanwege vogelgriep bij wilde vogels op de Koewei aan de Buzerseweg werd gehouden, is door rond de achthonderd mensen bezocht. 

Op het weiland waar de afgelopen jaren ook de openluchtdiensten van de kerk werden gehouden, hield Marc Bossenbroek twee korte overdenkingen, de 9-jarige Ruth Brunekreef verzorgde de bijbellezingen en een combo begeleidde de zang. De bezoekers luisterden en zongen mee op kleedjes en stoelen die ze zelf hadden meegenomen. 

Tijdens de openluchtdienst op tweede pinksterdag waaide het af en toe, maar de eerste regendruppels vielen pas tegen de tijd dat het podium werd afgebroken. 

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.