Gebouw De Akker staat er, nu nog de inrichting

2 jun, 08:23 hartenziel
Foto van 't Land
Het gebouw staat er, maar aan het interieur is nog wel wat te doen.
Het gebouw staat er, maar aan het interieur is nog wel wat te doen.

DE GLIND Het gebouw staat er, maar de opening van het nieuwe wijkgebouw De Akker in De Glind is in september gepland. De bouw startte november vorig jaar. Er gingen vier jaar voorbereiding en onderhandelingen over het eigenaarschap van de grond aan vooraf voordat het zover was.

De leden van de werkgroep voor de bouw van De Akker zijn tevreden over het resultaat. In haar woonboerderij aan de Helweg vertelt Elly van den Brink (74) samen met Henco van Zijtveld (60) dat ze trots zijn dat het gebouw er nu staat. 

Beiden zijn, net als als bouwkundig tekenaar Jan Brink, vanaf het eerste begin bij de plannen en de bouw betrokken. ,,De Akker past in de omgeving, het lijkt op een schuur, de rode dakpannen passen mooi bij de school di..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.