Gerrit van de Kraats: ‘De dino’s in Noachs ark zijn daarna uitgestorven’

7 april 2021 om 12:24 hartenziel Pauw Media
Gerrit van de Kraats: ,,De evolutie was onderdeel van de schepping, want al het leven heeft zich verder ontwikkeld.''
Gerrit van de Kraats: ,,De evolutie was onderdeel van de schepping, want al het leven heeft zich verder ontwikkeld.''

VOORTHUIZEN Hij is kerkarchivaris, secretaris van de jeugddienstcommissie, secretaris van de kinderclubs, lid van de commissie van Taizévieringen, coördinator van de vrijwilligers van de boeldag en contactpersoon van een gespreksgroep. Je kunt kortom wel zeggen dat Gerrit van de Kraats (30) behoorlijk actief is in de Gereformeerde Kerk Voorthuizen.

Je groeide op aan de Bezembinderslaan en de Mendelssohnlaan, terwijl je vanaf 2017 met je echtgenote Emma (van de Kraats-Hendriksen, red.) aan de Koninginnelaan woont. Je was de oudste van nog twee broers en twee zusjes. In de Gereformeerde Kerk Voorthuizen voelde je je van jongs af aan thuis en ben je zeer actief geweest. Hoe komt dat?

,,Op mijn de..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.