In het combo speelden dit jaar, naast Jurriena Dijkema op het orgel, Petra Vaarkamp, Alie Heuver, Petra Hoogeveen, Jan van Zutphen en Gerrit Coes. Anita Neutel speelde viool, Alex Kroon gitaar, Stefan Dijkema basgitaar en cajon en Hein van de Veen piano.
In het combo speelden dit jaar, naast Jurriena Dijkema op het orgel, Petra Vaarkamp, Alie Heuver, Petra Hoogeveen, Jan van Zutphen en Gerrit Coes. Anita Neutel speelde viool, Alex Kroon gitaar, Stefan Dijkema basgitaar en cajon en Hein van de Veen piano. wim@noorlander.nl

Voorthuizen zingt met Kerst gemist?

29 december 2020 om 13:38 hartenziel

VOORTHUIZEN Velen hebben op kerstavond, 24 december, de livestream van Voorthuizen Zingt gevolgd en is er in  verschillende straten om 20:15 uur het Stille Nacht buiten meegezongen. 

Aansluitend volgde een zangdienst vanuit de Gereformeerde Kerk in Voorthuizen met als thema ‘Jezus, Licht van de wereld’. Een dienst waarin veel kerstliederen  gezongen werden in verschillende genres. Voor degenen die dit hebben gemist of die het graag nog een keer willen bekijken en beluisteren, kunnen dit doen op de website www.voorthuizenzingt.nl .

De interkerkelijke organisatie van Voorthuizen Zingt is van plan om volgend jaar weer een  Voorthuizen Zingt met Kerst te organiseren. Jan van Zutphen, die dit jaar in het combo zong: ,,Laten we hopen dat we dan weer mogen samenkomen en u ook mogen verwelkomen in deze kerstavonddienst’’.

Lees een artikel uit de Barneveldse Krant over de speciale uitvoering dit jaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie