Muziekfestijn Back to the Sixties keert terug in Voorthuizen

29 september 2022 om 07:52 Evenementen www.studio-arnold.nl
De laatste editie van Back to the Sixties vond plaats in 2018.
De laatste editie van Back to the Sixties vond plaats in 2018.

VOORTHUIZEN Na vier jaar afwezigheid keert muziekfestijn Back to the Sixties terug in Voorthuizen. In dorpshuis De Eng laten regionale muzikale grootheden de ware liefhebbers terugmijmeren naar zes decennia geleden. De organisatie van het nostalgische evenement was sinds jaar en dag in handen van singer-songwriter Loek Goede, maar is inmiddels overgenomen door John Fender Producties uit Velp.

Hans van Baren van het productiebedrijf kent Loek nog goed vanuit de periode dat ze samen in een band zaten: Solid State. ,,Ik trad ook op tijdens de laatste uitgave van Back to the Sixties, vier jaar geleden, met de groep Woodstock Generation.” Het was destijds voor het eerst in vijf jaar dat het evenement weer plaatsvond in ‘t Trefpu..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.