‘We gaan voor een open en eerlijk verhaal over stikstof’

29 jun, 12:02 Evenementen
anp / Piroschka van de Wouw
Gedeputeerde Peter Drenth is maandag één van de sprekers in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.
Gedeputeerde Peter Drenth is maandag één van de sprekers in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

BARNEVELD Ondernemers bijpraten over de oorzaken en gevolgen van de huidige stikstofproblematiek. Dat is maandagavond het doel van de bijeenkomst ‘Stikstoffeiten’ van de nieuwe Barneveldse stichting VisieMKB in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. ,,Welke regels zijn er en welke oplossingen zijn er te bedenken?”

In eerste instantie is de avond bedoeld voor ondernemers. Want de onzekerheid over de gevolgen van het stikstofdossier bij hen is ook groot. ,,Dit is echt niet alleen een probleem voor de boeren”, zegt organisator Heleen Kleijer namens VisieMKB. ,,We willen ook de kant van de ondernemers belichten. Bijvoorbeeld voor bedrijven uit de bouw, de metaal- en de beton is nog veel onduidelijk. We hopen..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.