Afbeelding
Bram van den Heuvel

Al 500 lopers op startlijst Run by Night in Barneveld

16 oktober 2019 om 18:32 Evenementen

BARNEVELD De eerste vijfhonderd deelnemers hebben zich inmiddels aangemeld voor Run by Night 2019. Dat meldt Frank van der Lubbe, één van de organisatoren van het hardloopevenement in het centrum van Barneveld. ,,Er is al veel belangstelling, maar er is nog plek voor meer lopers.'' 

Het Raadhuisplein is vrijdagavond 8 november de start- en finishplaats. Geïnteresseerden kunnen zich online inschrijven. Het parcours loopt door en rond het winkelcentrum en bestaat uit een ronde van 2,5 kilometer. Om 19.30 klinkt het startschot voor de 7,5 kilometer en de bedrijvenrun. Een uur later beginnen de deelnemers aan de vijf kilometer aan hun sportieve uitdaging. 

GOED DOEL Het inschrijfgeld voor de Run by Night bedraagt €10,50 per deelnemer, inclusief chip, startnummer en hardloopshirt. De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting Daantje, een organisatie die pleeggezinnen en gezinshuizen ondersteunt. 

SFEER De organisatie roept zowel deelnemers als toeschouwers op om er ,,een sfeervolle en gezellige Run by Night van te maken''. ,,Lichtjes, fluoriserende kleding, veters, lichtgevende ballonnen; alles is toegestaan.''

De organisatie van het evenement is in handen van het Barneveldse bedrijf P-services. Hoofdsponsor is Jigler.nl, onderdeel van P-services.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie